Saturday, December 15, 2012

Indstil dvale på din nye laptop windows 7

Indstilling af hvornår din computer skal gå i dvale kan findes ved at åbne kontrolpanelet på computeren og trykke på strømindstillinger.

Her kan du vælge hvilken strømplan som din bærbare computer skal køre efter
fra windows om strømstyringsplaner,


"Windows omfatter følgende standardplaner, der kan hjælpe dig med at administrere computerens strømforbrug:
  • Balanceret. Giver fuld ydeevne, når du har behov for det, og er strømbesparende i perioder uden aktivitet.
  • Strømbesparelse. Sparer strøm ved at reducere systemydeevnen. Denne plan kan hjælpe brugere med bærbare computere med at få mest muligt ud af en enkelt batteriopladning.
  • Høj ydelse. Maksimerer systemydeevne og følsomheden. Brugere med bærbare computere vil muligvis konstatere, at batteriet ikke holder så længe, når de bruger denne plan."

følg linket for at læse mere om strømstyringsplaner,
http://windows.microsoft.com/da-DK/windows-vista/Power-plans-frequently-asked-questions

Hvis computeren er koblet til en stikkontakt, så er om computeren kører på høj ydeevne for batteriets vedkommende ligemeget.

Ude i venstre side skulle der gerne stå noget med "indstil hvad der skal ske når du lukker låget", og trykker du her, kan du vælge hvad der skal ske når du trykker på POWER knappen, eller lukker låget på din computer. Personligt har jeg min computer til at gå i dvale, på begge indstillinger.

Tilbage under strømstyringsplaner kan du trykke på "skift planindstillinger" ud for de forskellige planer, og her kan du vælge hvor lang tid der skal gå før din computer går i dvale, og om den overhovedet skal gøre det.

Computeren bliver ofte vækket ved at trykke en gang på musen, ved at trykke på mellemrums tasten eller ved bare at trykke på POWER knappen igen. Jeg har endnu ikke set nogen steder hvor man selv kan indstille dette, og jeg har svært ved at forestille mig det er særlig brugervenligt at begynde på.





No comments:

Post a Comment